30 godina iskustva u instalaciji i odrzavanju bezbednosnih sistema

Craft studio doo je preduzeće koje se bavi sistemima slabe struje, EAS-elektronska zaštita artikala, alarm, video nadzor, brojači prolaza, protiv požar, ozvučenje itd.

Od 1998 godine poslujemo na tržištu Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, a u Makedoniji sa sopstvenim preduzećem “Kraft sigurnost”. Sa dvadesetogodišnjim iskustvom poslovanja u oblasti “slabe struje” kao npr: sistema elektronske zaštite robe (EAS), CCTV-a, protiv provalnih i protiv požarnih sistema ,kontrole pristupa i obračuna radnog vremena,ozvučenja,itd,kao jedna od vodećih preduzeća u  radu sa EAS (electronical article survelance) na Balkanskom trzištu, uspeli smo da se nametnemo u sam vrh vodećih firmi na trzištu i dostigli smo referentnu listu koja govori o našim poslovnim uspesima. Poslovanje i razvoj smo usredsredili na modernom pristupu pružanja usluga našim klijentima, koristeći najsavremenije  tehnologije. Samim poslovanjem sa sopstvenim tehničarima i zastupništvima u mogućnosti smo da poslujemo sa najkonkurentnijim cenama na tržištu a ne zapostavljajući kvalitet opreme. Mrežom servisnih centara u Beogradu, Nišu i Novom sadu dostupni smo da odgovorimo na zahtev klijenata u izuzetno brzom roku.

UKRATKO

Ključ u ruke za vaše poslovanje

 • 1
  Razumevanje i Konceptualizacija

  Prvi korak našeg procesa projektovanja je duboko razumevanje vaših potreba, ciljeva i ograničenja. Ovde se usredsređujemo na slušanje i komunikaciju kako bismo stvorili jasan okvir za projekat. Na osnovu ovih informacija, kreiramo konceptualne ideje i skice koje odražavaju vaše želje i funkcionalne zahteve.

 • 2
  Dizajn i Razrada

  Nakon što smo definisali osnovni koncept, prelazimo na fazu detaljnog dizajna. Ovde koristimo najnovije alate i tehnologije kako bismo razradili ideje u konkretne vizuelne reprezentacije. Dizajniramo strukture, oblike, boje i materijale koji će najbolje odgovarati projektu. Ova faza često uključuje iterativni proces gde vaša povratna informacija pomaže da se dizajn fino uskladi sa vašim očekivanjima.

 • 3
  Realizacija i Praćenje

  Nakon što je dizajn potvrđen, prelazimo na fazu realizacije. Ovde se naš tim stručnjaka bavi konkretnom implementacijom projekta. Otvorenost za saradnju i transparentna komunikacija ostaju ključne dok se projekt materijalizuje. Praćenje kvaliteta i ispunjavanje rokova su neprestano prisutni kako bi se obezbedilo da krajnji rezultat bude u skladu sa planiranim.

ZAPOSLENJE

Da bismo kao firma imali konstantan napredak, od naših zaposlenih očekujemo zalaganje,
profesionalizam, motivisanost, spremnost za rad u timu, ali i savesni individualni rad.
Ukoliko ste ambiciozni profesionalci posvećeni poslu, konkurišite za posao u našoj firmi i postanite deo uspešnog tima.

REFERENTNA LISTA

Zahvaljujući poslovnim rešenjima, baziranim na savremenim telekomunikacionim sistemima, i uz vrhunski kvalitet usluge i visok nivo posvećenosti svakom kupcu, stekli smo mnogobrojne klijenata u regionu, iz svih privrednih grana.

Naši klijenti su veliki sistemi, kao što su najveći prodajni lanci, hotelski lanci, ustanove od posebnog društvenog značaja, bolnice, finansijske institucije, ali i pojedinačni objekti kao što su butici, apoteke, privatne rezidencije…

Veoma smo ponosni na listu kompanija koje su nam ukazale poverenje.