30 годишно искуство во монтажа и одржување на безбедносни системи

Craft studio doo е компанија која се занимава со системи со мала струја, EAS-електронска заштита на артикли, аларм, видео надзор, шалтери за премини, противпожарна заштита, звучни системи итн.

Од 1998 година работиме на пазарот во Србија, Црна Гора, Босна и Херцеговина, Хрватска и во Македонија со сопствената компанија „Крафт Сигурносни Системи“. Со дваесетгодишно деловно искуство во областа на „слабата електрична енергија“ како што се: електронски систем за заштита на артикли (ЕАС), видео надзор, системи против кражба и противпожарни системи, контрола на пристап и евиденција на работно време, озвучување и сл. Како една од водечките компании во областа со EAS (електронскa заштита на артикли) на балканскиот пазар, успеавме да се наметнеме на самиот врв на водечките компании на пазарот и стигнавме до референтната листа која говори за нашите деловни успеси. Нашиот бизнис и развој го фокусиравме на модерен пристап за давање услуги на нашите клиенти, користејќи ги најсовремените технологии. Со водење бизнис со сопствени техничари и агенции, ние сме во состојба да работиме со најконкурентни цени на пазарот без да го занемариме квалитетот на опремата. Преку мрежата на сервисни центри во Белград, Ниш и Нови Сад и Скопје ние сме на располагање да одговориме на барањата на клиентите во исклучително брзо време.

НАКРАТКО

Клуч на рака за вашиот бизнис

 • 1
  Разбирање и концептуализација

  Првиот чекор во нашиот процес на дизајнирање е длабоко разбирање на вашите потреби, цели и ограничувања. Овде се фокусираме на слушање и комуникација за да создадеме јасна рамка за проектот. Врз основа на овие информации, создаваме концептуални идеи и скици кои ги одразуваат вашите желби и функционални барања.

 • 2
  Дизајн и разработување

  По дефинирањето на основниот концепт, преминуваме на фазата на детален дизајн. Овде ги користиме најновите алатки и технологии за да развиеме идеи во конкретни визуелни претстави. Ние дизајнираме структури, форми, бои и материјали кои најдобро ќе одговараат на проектот. Оваа фаза често вклучува повторувачки процес каде што вашите повратни информации помагаат да се прилагоди дизајнот на вашите очекувања.

 • 3
  Имплементација и следење

  Откако ќе се потврди дизајнот, преминуваме во фаза на реализација. Овде нашиот тим од експерти се занимава со конкретна реализација на проектот. Отвореноста за соработка и транспарентната комуникација остануваат клучни додека проектот се материјализира. Мониторингот на квалитетот и исполнувањето на роковите се постојано присутни за да се осигура дека крајниот резултат е во согласност со планот.

ВРАБОТУВАЊЕ

За да имаме постојан напредок како компанија, очекуваме нашите вработени да бидат посветени,
професионалност, мотивираност, подготвеност за тимска работа, но и совесна индивидуална работа.
Доколку сте амбициозни професионалци посветени на работата, аплицирајте за работа во нашата компанија и станете дел од успешен тим.

РЕФЕРЕНТНА ЛИСТА

Благодарение на деловните решенија, базирани на современи телекомуникациски системи, со врвен квалитет на услугата и високо ниво на посветеност кон секој клиент, стекнавме бројни клиенти во регионот, од сите стопански гранки.

Наши клиенти се големите системи, како што се најголемите трговски синџири, хотелски синџири, институции од посебно општествено значење, болници, финансиски институции, но и индивидуални објекти како бутици, аптеки, приватни резиденции…

Многу сме горди на листата на компании кои ни веруваа.