Во зависност од вашите потреби, можеме да ви понудиме неколку различни решенија за евидентирање на работното време, со повеќе видови бесконтактни и контактни терминали, од најмалите со тастатура до оние со големи екрани на допир. Тие можат да се засноваат на идентификација преку RFID ознаки, картички со магнетни ленти, но и биометриски читачи на отпечатоци и комбинирани терминали кои користат повеќе видови на идентификација.

Покрај терминалот ви нудиме и софтверска поддршка во форма на софтверски решенија Time and Attendance во кои се врши целосна анализа на работата на вработените, платен список, отсуства, доаѓања и заминувања од работа, боледувања и сл.