Нудиме комплетни решенија во областа на видео надзорот: камери, енкодери, мрежни елементи, рекордери, леќи, куќишта и додатоци за камери, контролери за далечинско управување на камери и монитори за надзор во центрите за надзор.

Во зависност од вашите потреби и можности, можете да се одлучите за аналоген или IP систем за видео надзор или за хибридно решение.

Без разлика на добавувачот на вашиот постоечки систем, ви нудиме можност за интеграција преку надградба на IP и реализација на хибридно решение со цел да ги добиете сите предности на IP видео надзорот со минимална инвестиција.