Безбедноста на продажбата или безбедноста на изложените стоки е клучен елемент на секоја продавница што ги промовира своите производи. Тој не само што обезбедува таблети, паметни телефони, паметни часовници и други електронски уреди, туку и го максимизира корисничкото искуство со овозможување преземања и пробни производи.

Сите наши решенија можат да полнат, вклучат и обезбедуваат секакви уреди: лаптопи, машини за бричење, звучници со Bluetooth или додатоци. Уредите за безбедност на екранот се исто така маркетинг алатки за ефикасно промовирање на лансирањето на производите.

Електронските уреди, особено мобилните уреди (телефони и таблет компјутери) се најатрактивни и најподложни на кражба поради нивната форма, структура и цена, па како такви мора дополнително да ги заштитите и на тој начин да спречите поголема штета на вашиот бизнис.